Staff und Kontakte

Im Büro

Organisatorische Leiterin: Margherita Albisetti

lpallu@fondazioneteatro.ch

“The theatre is a magic universe where anything can happen. Theatre makes us dream, reflect, feel emotions. It allows us to observe, study and understand, as though we are in front of a mirror of the world and of ourselves. In this dimension, it guarantees the proper distance so that we can get a clear view of life or we can consider new points of view. It is a sacred space, rich in symbols and significance. Therefore, the theatre is entertainment but also a strong source of social and personal enrichment.

I am very happy to be able to contribute to the growth of this theatre project through my work with the Fondazione Claudia Lombardi per il teatro. For me, it is a joy to discover and support young artists and theatre companies that, with their passion, give life to scenes and ideas which are always original and astonishing.”

CV (available only in Italian)

Marketing: Corinne Petrimpol

cpetrimpol@fondazioneteatro.ch

“The theatre is a place in which emotions, scenes, sounds and words combine to create in the spectator the sensation of leaving on a marvelous voyage where unknown people and situations appear to be incredibly familiar.

I am happy and proud, through my work at the Fondazione Claudia Lombardi per il teatro , to be able to contribute to the realization of this cultural project which puts down roots in Ticino, and looks towards the future with a deep belief in young people and their artistic growth.”

CV (available only in Italian)

Facility manager: Claudio Tornieri

ctornieri@fondazioneteatro.ch

“Sich um Kunst kümmern und deren Nutzung unterstützen, auch unter dem technischen und praktischen Gesichtspunkt, ist eine große Freude und dies ist auch der „rote Faden“ meiner gesamten beruflichen Tätigkeit.

Daher ist für mich die Mitarbeit an diesem Projekt zur Theaterförderung gleichzeitig anregend und erfreulich: der Schauspieler auf der Bühne verwandelt sich und kann auch den Zuschauer verwandeln, wie die gesamte Kunst, die kein Produktionsziel verfolgt, sondern zu einem Spiel der Enthüllung zwischen jenen wird, die erschaffen und denen, die beobachten und zuhören."

Freie Mitarbeitende

Organisation testinscena: Paola A. Binetti

organizzazione@fondazioneteatro.ch

Pressereferentin für die Schweiz: Roberta Nicolò

uff.stampa@fondazioneteatro.ch

Pressereferentin für Italien: Maurizia Leonelli

maurizia.leonelli@alice.it

Kommunikation und Fundraising: Laura Spertini

lspertini@fondazioneteatro.ch

“Für mich ist das Theater eine neue Welt, die ich noch entdecken werde. Ich bin begeistert und sehr neugierig!

Zwei Elemente stimmen sicherlich mit meinen Interessen überein: Kommunikation, denn das Theater spricht über Situationen, es spricht über Menschen und wendet sich an andere Menschen, es macht betroffen, regt Gedanken an, es lässt reifen. Und Ausbildung, denn für junge Leute, die sich der Arbeitswelt nähern ist es wichtig, auf die Hilfe von Fachleuten zählen zu können.

Ich bin 100% von der Tätigkeit der Stiftung als Plattform für Austausch, Treffpunkt und Wachstum aller Betroffener dieses Projektes überzeugt.”

Webmaster: Marco Serventi

www.sonsofsocial.com